Музичні новини

“Мене ніщо не зупинить”: тяжкохвора Селін Діон знялась для обкладинки відомого глянцю

today26 Квітня, 2024 20

Background
share close

Канадійська співачка Селін Діон, яка страждає від невиліковної тяжкої хвороби, здивувала своєю сміливістю та відвертістю. Артистка позувала майже оголеною для сторінок журналу Vogue.

56-річна виконавиця знялася для обкладинки французької версії травневого випуску глянцю Vogue. Селін Діон продемонструвала два неймовірні образи.

На сміливих глянцевих фото 56-річна артистка постала в луках від Alaïa, Saint Laurent, Jacquemus та Schiaparelli, а для обкладинки вбралася в сорочку та екстраміні від Bаlenciaga.

Спершу співачка знімалась для обкладинки в масивній рожевій сукні, що нагадувала зефір. Свої плечі артистка оголила, а образ доповнила золотистими прикрасами. Згодом Селін Діон обрала більш сміливий образ. Знаменитість показалася в сорочці, яку вона одягла на голе тіло. Артистка рукою прикрила пікантні місця.

Моя мрія – це жити в теперішньому. Одним днем. Мені справді дуже пощастило. І зніматися в фотосесії для Vogue France – це честь для мене, оскільки в 30, коли в мене було ліпше здоров’я та врода, мені цього не пропонували. Я пишаюся тим, що в 55 років (56 артистці виповнилося наприкінці березня – ред.) мене запрошують показати мою красу, – сказала Селін.

За словами виконавиці, знімками вона хотіла продемонструвати свою красу. Також співачка наголосила, що попри тяжку хворобу почувається сильною та впевненою щодо майбутнього.

Я дуже пишаюся, що в 56 років мене попросили розкрити свою красу. Але що таке краса? Краса – це ти, це я, це те, що всередині, це наші мрії, це сьогодні. Сьогодні я жінка, яка почувається сильною та позитивною щодо майбутнього, – поділилася співачка.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року Селін Діон зізналась, що має синдром м’язової скутості. Через хворобу у м’язах артистки виникають мимовільні спазми. На жаль, це не лікується. На тлі хвороби Селін Діон припинила свою концертну діяльність. Однак нещодавно виконавиця заговорила про повернення на сцену.

Я не подолала хворобу, вона досі в мені та завжди буде. Я сподіваюся, що ми знайдемо диво, спосіб вилікувати її завдяки науковим дослідженням, але наразі я маю навчитися з нею жити. Отже, це я, тепер із синдромом ригідної людини. П’ять днів на тиждень я проходжу спортивну, фізичну та вокальну терапію. Працюю з пальцями ніг, колінами, литками, пальцями, співом, голосом… Тепер я маю навчитися жити з цим та припинити задавати собі питання. Спершу я питала себе: чому я? Як таке сталося? Що я зробила? Це моя провина?, – зізналася співачка.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%