Музичні новини

Піккардійська Терція відзначила 30-річчя новою дуетною піснею Baby (ВІДЕО)

today23 Вересня, 2022 121

Background
share close

Український гурт Піккардійська Терція представив дуетну пісню, яку створив разом зі співаком Алексом Макаровим, який виступає під псевдонімом SASHKA. Музиканти також випустили і кліп на композицію Baby.

Твір присвячений Україні, її красі та героїзму. У ньому розповідається про любов до країни, наче до коханої дівчини, пише Корреспондент з посиланням на прес-службу колективу.

“Поштовхом для завершення треку стала повномасштабна війна та окупація його рідного Херсона. Під впливом почуттів та емоцій, викликаних цими подіями, у бомбосховищі під звуки вибухів, зіграна на старому Гібсоні, пісню було завершено”, – сказано в повідомленні.

Музиканти, які взяли участь у записі, після 24 лютого були розкидані по всьому світу. Так, гітарну партію було записано Толиком Манді в бомбосховищі на Черкащині, труби – у Німеччині Алексом Павлюковим (Estrada), партію акустичної гітари записав Михайло Баньковський, котрий волонтерив у Києві, а ударні – Олександр Муренко.

Кліп на пісню було знято у мальовничому пшеничному полі у передмісті Києва.

Крім того, з релізом пісні Baby, Піккардійська Терція відзначає своє професійне 30-річчя. Як відомо, 24 вересня 1992 року у Львові відбувся перший публічний виступ колективу.

Дивіться кліп Піккардійська Терція feat. SASHKA – Baby:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%