Музичні новини

Пономарьов, Дзідзьо, Нікітюк, Полякова та інші об’єдналися, аби заспівати колядку (ВІДЕО)

today27 Грудня, 2021 778 1

Background
share close

Напередодні Різдва Олександр Пономарьов зібрав зірок українського шоу-бізнесу й записав казкову колядку. Він заспівав з Поляковою, Нікітюк, Дзідзьо, Пивоваровим і Alekseev.

Останнім часом Олександр Пономарьов вражає колабораціями, які зчиняють фурор у мережі. Після кількох вдалих співпраць він зробив фанам чуттєвий подарунок на Різдво – випустив колядку “Христос Народився”, яка нікого не залишить байдужим, пише Шоубіз 24.

Він створив музику й слова, а до запису долучив артистів, з якими співав раніше – Дзідзьо, Артема Пивоварова та Alekseev. Цей чоловічий квартет прикрасили Оля Полякова та Леся Нікітюк.

Телеведуча вперше заспівала з іменитими музикантами, симфонічним оркестром, естрадним і дитячим хором. У профілі в інстаграмі Нікітюк зізналась, що Олександр Пономарьов зателефонував їй особисто й запитав, чи вміє колядувати.

Я кажу: “Давай гроші, заколядую без проблем”. Грошей не дав, а от гарну колядку нам усім на Різдво написав. У мене аж два рядки, я так старалась, – з гумором прокоментувала зірка.

У відео чоловіки постали у класичних чорних костюмах, а жінки – у блискучих сукнях: Оля Полякова у срібній з декольте, а Леся Нікітюк – у чорній з розрізом.

Дивіться відео Олександр Пономарьов, Оля Полякова, DZIDZIO, Леся Нікітюк, ALEKSEEV, PIVOVAROV – Христос Народився:

Читайте також:

Олександр Пономарьов у дуеті із Михайлом Хомою (Dzidzio) заспівали романс про кохання під назвою “Пазли”

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%