Музичні новини

Scorpions та їхні шанувальники висловили підтримку Україні на концерті у Польщі (ВІДЕО)

today31 Травня, 2022 675

Background
share close

Днями легендарний німецький рок-гурт Scorpions виступив у Кракові на Tauron Arena. Під час концерту шанувальники розгорнули 50-метрові прапори Польщі та України, висловивши у такий спосіб підтримку нашій державі.

У Польщі люди не припиняють демонструвати солідарність з Україною. Цього разу поляки висловили підтримку друзям з України на концерті гурту Scorpions. Музиканти приєдналися до шанувальників, пише Шоубіз 24.

Концерт колективу в Кракові відбувся 28 травня. Там колектив надав прихильникам величезні прапори України та Польщі, які розгорнули на знак підтримки країн-друзів. Шанувальники згодом з’єднали прапори, показавши єдність наших народів. Поляки за час повномасштабного вторгнення Росії показали, що справді є друзями, які ніколи не залишать у біді.

Зі сцени музиканти Scorpions висловили підтримку українським біженцям, які були вимушені покинути рідні домівки через війну, яку розпочала Росія. Артисти виконали баладу “Wind of Change”, в якій ще раніше змінили слова про Москву на слова про Україну. Відтепер ніякої Москви, замість російської столиці – Україна. Музиканти заспівали: “А тепер послухай моє серце – воно каже Україна”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%