Музичні новини

Співачка Sonya Kay оголосила про завершення музичної кар’єри (ЗАЯВА)

today27 Січня, 2022 663

Background
share close

Sonya Kay подякувала шанувальникам за підтримку і відзначила, що у її житті починається новий етап.

Племінниця знаменитої Софії Ротару, українська виконавиця Sonya Kay (Софія Хлябич) оголосила, що завершує кар’єру співачки. Про це вона написала в Instagram, повідомляє Korrespondent.

“Як співачка Sonya Kay, я завершила кар’єру. Вважаю, що я зі своєю командою зробили величезний внесок в українську музику. Ми показали, що українська мова є і завжди буде в тренді, і може звучати стильно й сучасно. Я отримала кілька нагород, важливих у нашій країні, і напрочуд цим пишаюся!” – зауважила 31-річна співачка.

Софія поділилася серією архівних фото і відео з концертів, а також подякувала шанувальникам за кохання та підтримку.

“Я прощаюся з вами із щемом у серці і зі сльозами на очах. Я хочу вам сказати, що якщо у вас є мрія, як у мене колись була мрія стати співачкою, то ніколи не опускайте руки, вірте в себе і знайте, що у вас все обов’язково вийде!” – додала вона.

На питання в коментарях до поста, що ж призвело до такого рішення, Sonya Kay відповіла, що в її житті починається новий етап.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sonya Kay (@sonyakayofficial)

Софія Хлябич народилася у сім’ї музикантів. Її батько керував ансамблем Черемош, у якому співала її мати Лідія – рідна сестра Софії та Ауріки Ротару.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%