Музичні новини

У мережі з’явився новий кліп на легендарну Riders On The Storm гурту The Doors (ВІДЕО)

today7 Грудня, 2021 663

Background
share close

Таке відео оприлюднили у рамках святкування 50-ої річниці альбому The Doors L.A.Woman. Лейбл, який володіє правами на композиції музикантів, також презентує перевидання цієї легендарної платівки.

Фанатів культового американського гурту 60-х і 70-х років The Doors ощасливили новим кліпом на пісню Riders On The Storm. Нове відео дещо психоделічне і змальовую мандрівку невідомої дівчини, яка була розіп’ята на стовпі електроопори. З рештою, це дуже в стилі епохи, коли The Doors були на піку слави.

Як йдеться в описі під відео, новий кліп представила компанія Rhino Records у рамках святкування 50-ліття L.A.Woman. Ремастерений делюксовий пакет цієї платівки включатиме оригінальний альбом, а також понад 2 години студійних розмов, ауттейків, демо та альтернативних версій пісень, включаючи також і нещодавно знайдене оригінальне демо Riders On The Storm.

До слова, ця пісня була однією з перших композицій, записаних для епічного останнього альбому The Doors L.A.Woman. Навіть 50 років після релізу, вона досі залишається однією з найбільш популярних на музичних стримінгових платформах.

Дивіться кліп The Doors – Riders On The Storm:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%