Музичні новини

Вийшов посмертний альбом електронного музиканта Михайла Бікетова, який загинув на фронті

today15 Травня, 2024 33

Background
share close

Лейбл Dnipropop випустив посмертний альбом електронного музиканта Михайла Бікетова. Аеророзвідник загинув 26 березня, виконуючи бойове завдання.

До альбом “Пам’ятка” складається з 15 треків, здебільшого створених із матеріалу, записаного в бліндажах та імпровізованій міністудії на ППД впритул до лінії бойового зіткнення в проміжках між виконанням завдань аеророзвідника у складі Module Squad. Матеріал зібрав його побратим та учасник Dnipropop Dalek, а звів Юрій Буличев, пише Суспільне Культура.

“Посмертне втілення Мішиної мрії — ось що для нас цей реліз. Я спілкувався з ним в останній день його відпустки, це був його день народження. У Всевишнього своєрідне “почуття гумору”. Майже одразу по поверненню на позиції Міші не стане. Далек виживе неймовірним дивом, побратимів відкопуватимуть голими руками. Одразу по поверненню Далека в Дніпро ми почали викачувати матеріал із носіїв, систематизувати його та мастерити. Матеріалу направду набагато більше”, – розповів резидент лейбла Євген Гордєєв.

Dnipropop пишуть, що Міша Бікетов мріяв видатися на лейблі й “не полишив цієї мети, навіть попри добровільне залучення до лав ЗСУ з перших днів вторгнення”. Вони також згадують, що Міша “вирізнявся окремим баченням та неабияким хистом. І зрештою вдався до самостійних експериментів з вивчення і застосування електронних інструментів”.

“Унікальність альбому не вичерпується військовим контекстом. У цих сирих нечесаних нарисах лунає голос покоління. Їхня щирість. Їхня іронія. Їхня… вічна молодість”, — Dnipropop.

Слухайте альбом Михайла Бікетова – Пам’ятка:

Михайло Бікетов — електронний музикант, поет, волонтер та військовослужбовець, учасник Module Squad — об’єднання творчої спільноти Module та лейблу Dnipropop, яке стало частиною 128 бригади ТРО ЗСУ.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%