Новини

Вокаліст Smash Mouth Стів Гарвелл помер у віці 56 років

today7 Вересня, 2023 128

Background
share close

Не стало американського співака та фронтмена групи Smash Mouth Стіва Гарвелла. Він отримав популярність завдяки написанню хітів для мультфільму “Шрек”.

3 серпня знаменитість потрапив у хоспіс через зловживання алкоголем і вже на наступний день він пішов із життя. Відомо, що Стів помер у колі рідних і близьких. Вони тоді приїхали, щоб провідати його, інформує Шоубіз 24.

Він мав немало проблем зі здоров’ям, зокрема, у 2021 році у нього діагностували неврологічні проблеми, а також алкоголізм. Внаслідок зловживання алкоголем в музиканта розвинулася печінкова недостатність, яка стала причиною його смерті.

Окрім цього, відомо, що у Стіва діагностували кардіоміопатію, серцеву недостатність і енцефалопатія Верніке. Також припускають, що артист приймав психоактивні речовини.

У 1994 році музикант став одним із засновників групи Smash Mouth. Одним із їхніх найвагоміших хітів вважається трек All Star. Ця пісня стала саундтреком до кількох стрічок, втім здобула світову славу після виходу першої частини мультфільму “Шрек”. У 2021 році Харвелл покинув Smash Mouth. Замість нього тепер виступає – Зак Гудом.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%