Новини кіно та ТБ

Вийшов тизер українського мультика “Наша файта”, який продюсував Антоніо Лукіч (ВІДЕО)

today10 Вересня, 2024 14

Background
share close

У мережі опублікували тизер українського сатиричного анімаційного фільму “Наша файта”. Його продюсерами виступили український режисер Антоніо Лукіч (“Мої думки тихі”, “Люксембург, Люксембург”) та Animagrad Studio, яка працювала над фільмом “Мавка. Лісова пісня”.

В основі сюжету — історія 30-річного невдахи Сергія Пунька, який через помилку ангела смерті, кота Мікі, потрапляє на небеса. Вищі сили готові подарувати герою другий шанс, але, щоб повернутись до життя, він повинен знайти бодай одну людину, якій він не байдужий. Пошуки приводять Сергія на фронт, у підрозділ “Чопські пірати”, і тут і заварюється казан, у якому намішані любов, дружба, війна, зрада, пошук себе, подвиги, прозріння та дух Закарпаття, пише Еспресо.

“Це казанок, у якому змішується все: добро і зло, дружба і зрада та крапля закарпатського колориту. Ідея  майбутнього повнометражного 2D-мультфільму для дорослих “Наша файта” виникла на основі однойменного YouTube-проєкту. Антоніо Лукіч став креативним продюсером проєкту та допоміг партнерству з Animagrad — творцями хіта “Мавка. Лісова пісня””, – зазначили в описі відео.

Творці проєкту планують широкий кінопрокат в Україні, вихід на телебаченні й діджитал-платформах.

Авторами мультфільму стали Михайло Крапенко, Павло Мандзич, Іван Бонь, Ервін Німець.

Режисером виступив Костянтин Федоров за художнього керівництва Кріса Коскінена. Федоров описує фільм як трансформаційну подорож до самопізнання та спокути, що запрошує глядачів дослідити складність життя та людських стосунків. Коскінен вносить у фільм свою особливу естетику, використовуючи візуальний стиль, який поєднує спрощений дизайн персонажів зі складно деталізованим фоном.

Дивіться тизер анімаційного фільму “Наша Файта”:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%