Новини кіно та ТБ

Європейський сезон: Україна розпочинає зйомки “Голосу країни” разом з Польщею

today22 Липня, 2023 108

Background
share close

Вперше в історії “Голос країни” розширює свої межі: телеканал “1+1 Україна” та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту.

Європейський сезон, прем’єра якого відбудеться на телеканалі “1+1 Україна”, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

Команди із України та Польщі об’єднали свої зусилля для створення нового сезону “Голосу країни”. На запрошення польської сторони, яка вкотре відкрито всебічно підтримує український народ, та зважаючи на безпеку учасників та виробничого процесу, зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів. З українського боку над проєктом працює Big Brave Events — підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проєкти.

“Голос країни-13” об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі на знак підтримки всіх українців, які були змушені залишити свої домівки після повномасштабного вторгнення росії.

Голос країни: 13 сезон - фото 565435

Голос країни: 13 сезон

 

Нагадаємо, цього року в “Голоса країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%