Новини кіно та ТБ

NASA запускає власний стримінговий сервіс NASA Plus

today3 Серпня, 2023 82

Background
share close

Американське аерокосмічне агентство (NASA) оголосило про запуск власної стрімінгової платформи впродовж цього літа. NASA Plus буде безкоштовною і дасть унікальну можливість користувачам спостерігати за роботою агенства.

Новий, оригінальний контент від NASA буде створений спеціально для платформи. На ній можна буде дивитися онлайн-трансляції запуску космічних ракет та документальні фільми. Агенство планує також створити серіал про місії NASA спеціально для платформи, інформує Слух.

“Трансформація нашої цифрової присутності допоможе нам краще розповідати історії про те, як NASA досліджує невідоме в повітрі та космосі, надихає відкриттями та впроваджує інновації на благо людства”, — сказав Марк Еткінд, представник відділу комунікацій штаб-квартири NASA.

Запуск цифрового сервізу планується впродовж цього літа. NASA Plus буде доступний через додаток NASA на мобільних пристроях iOS і Android.

Також NASAзапустили бета-версію нового сайту, щоб зробити інформацію агентства «більш доступною та безпечною». Сайт міститиме інформацію про місії NASA, дослідження агенства та кліматичні дані.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%