Новини кіно та ТБ

Український режисер Саша Касюга зняв фільм про Мадонну

today9 Жовтня, 2021 284

Background
share close

8 жовтня відбулася прем’єра документальної стрічки Madame X

Madame X
Документальний фільм про Мадонну Madame X © прес-служба
8 жовтня відбулася світова прем’єра документального фільму про культову співачку Мадонну на стрімінговому сервісі Paramount+. Спочатку фільм буде доступний для перегляду в США, Латинській Америці, Австралії, країнах Північної Європи і Канаді.Madame X — режисерський дует українця Саші Касюга (Sasha Kasiuha) і португальця, лауреата премії VMA — Нуно Ксіко (Nuno Xico). На світовій арені їх знають як проект SKNX.

Нуно Ксіко і Саша Касюга

Проєкт SKNX: Нуно Ксіко і Саша Касюга © пресслужба

SKNX співпрацює з Мадонною протягом декількох років. Фільм — їх перша настільки масштабна робота. До цього хлопці створили короткометражний документальний фільм про альбом співачки 2019 року Madonna — World of Madame X на Amazon Prime, який зараз доступний на YouTube.

Саша Касюга, Рікардо Гомес, Мадонна, Нуно Ксіко

Саша Касюга, Рікардо Гомес, Мадонна, Нуно Ксіко © пресслужба

Концерт-фільм дає можливість глядачам поглянути на турне Madame X очима Мадонни і її безстрашної персони Madame X — секретного агента, який подорожує по світу, змінює особистість,  бореться за свободу і несе світло в темні місця. У нових піснях Мадонна бере участь у політичній дискусії, бореться за права меншин, жінок і спільноти ЛГБТК, а також просить американців прокинутися і усвідомити небезпеку насильства із застосуванням зброї.

Мадонна

Мадонна у фільмі Madame X © пресслужба

Однойменний тур стартував у вересні 2019 року на сцені Бруклінської музичної академії в Нью-Йорку і завершився 8 березня 2020 року в Парижі. За цей час Мадонна дала 75 концертів в театрах США і Європи. У зйомках, крім головної зірки, взяли участь 48 виконавців, включаючи дітей Мадонни, музикантів і танцюристів з усього світу.

м

Madame X © пресслужба

Madame X

Madame X © пресслужба

Уродженець Дніпра, режисер Саша Касюга також зняв відео на честь відкриття 40-го VMA з Мадонною, став автором артінсталяції для Мадонни на Таймс-сквер: “Покликання артистів — порушувати спокій. Через творчість ми спілкуємося з соціумом, підштовхуємо людей задуматися про життя і її цінності. Я сподіваюся, що люди стануть більше звертати уваги на мистецтво і музику, і вони знайдуть в ній натхнення щоб зробити цей світ кращим. Ми всі рівні!”

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%