Новини

Помер автор хіта Gangsta’s Paradise, американський репер Coolio

today29 Вересня, 2022 108

Background
share close

Відомий американський репер Coolio помер у віці 59 років. Про це повідомив його друг і менеджер Джарез Поузі.

Як зазначив Поузі, Coolio помер у середу 28 вересня у другій половині дня за місцевим часом у Лос-Анджелесі. Нагадаємо, що репер став популярним завдяки таким хітам, як Gangsta’s Paradise і Fantastic Voyage, повідомляє Шоубіз 24.

Журналісти зв’язалися з капітаном пожежної служби Лос-Анджелеса Еріком Скоттом. Він підтвердив, що рятувальники та парамедики вирушили на виклик до Південної Чесапік-авеню об 16:00. Там вони надавали невідкладну медичну допомогу.

Як зауважив він, чоловік, до якого прибули медики, був без свідомості. Його намагалися реанімувати упродовж 45 хвилин. Ближче до 17:00 встановили, що він помер.

“Ми засмучені втратою нашого дорогого друга та клієнта Coolio, який помер сьогодні вдень”, – заявила менеджерка з питань талантів Coolio Шейла Фінеган.

Вона також подякувала усім прихильникам репера. Тим, хто насолоджувався його музикою. Та тим, хто вшановує його смерть.

Досить символічно, що на порятунок його життя відправилися пожежники. У своєму інтерв’ю 1994 року репер розповів, що потрапив у наркобізнес. Звідти йому вдалося вибратися, тож він подався у пожежники.

“Я не шукав кар’єри, я шукав спосіб очиститися – спосіб втекти від наркотиків. Мене це мало вбити, і я знав, що мушу зупинитися. Мені потрібна була дисципліна під час пожежної підготовки. Ми бігали щодня. Я не пив, не курив і не робив того, що робив зазвичай”, – сказав він.

Зауважимо, що реп-кар’єра Coolio почалася ще у 80-х роках. Свою популярність він здобув на андерграундній сцені. А пісня Fantastic Voyage була першою, яка надала йому неабиякий поштовх уперед.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%