Музичні новини

AC/DC вирушили у власне минуле у новому кліпі Through The Mists Of Time (ВІДЕО)

today6 Жовтня, 2021 322

Background
share close

Легендарні австралійські рокери AC/DC вирушили у мандрівку музеєм своєї історії. Музиканти представили кліп на пісню Through The Mists Of Time. Пісня увійшла до 17-ої студійної платівки гурту Power Up, яка побачила світ восени минулого року.

Режисер Наджиб Таразі та креативний директор Джош Чеус взяли кадри кожного з п’яти учасників гурту, зняті окремо у різних куточках світу та з’єднали їх з фотографіями і кадрами виступів упродовж багатьох років.

У відео також бачимо виступ гурту у музеї, де представлені класичні картини художників разом з картинами гурту, а також плакати та інші пам’ятні речі. Вокаліст AC/DC Браян Джонсон наголосив, що пісня присвячена учаснику колективу Малкольму Янгу, якого не стало у листопаді 2017 року. А автором концепції кліпу виступив гітарист AC/DC Ангус Янг.

“Він вловив все: від перших днів, коли ми тільки починали, а рок-н-рол був простим і безтурботним. Коли всі думали лише про те, як веселитися й грати музику. Потім ця чудесна цнотливість зникла. Також цим відео ми вшановуємо Малькольма. Не знаю, чи вирізняється пісня від того, що ми робили раніше, але вона точно особлива”, – прокоментував Джонсон.

Дивіться кліп AC/DC – Through The Mists Of Time:

Читайте також:

Рок-легенди AC/DC презентували новий містичний кліп Witch’s Spell

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%