Музичні новини

Alyona Alyona та Jerry Heil випустили чуттєву пісню про війну “Чому?” (ВІДЕО)

today20 Червня, 2022 256

Background
share close

Alyona Alyona вже презентувала три спільні пісні з Jerry Heil, і всі вони випущені під час війни. Кожна композиція розчулює по-свому. Щодо нового треку, то він найбільш ліричний і має назву “Чому?”.

Ініціаторкою колаборації стала Jerry Heil, саме вона надіслала Alyona Alyona приспів треку “Чому”. Та без вагань погодилася записати ще один дует, адже “потонула в ньому”, пише Шоубіз 24.

Назву “Чому” їхній фіт отримав невипадково, адже зараз багато українців шукають відповіді на такі запитання: “Чому у людей забрали домівки? Чому у людей забрали безпеку? Чому люди повинні страждати? Чому діти повинні плакати?” Реперка та співачка, яку називають музичною інтернет-сенсацією, не виняток.

“У мене є дуже багато запитань, на які мені складно зараз шукати відповіді, але я їх шукаю, саме через те, щоб розставити у своїй голові все по полицях і зрозуміти, як жити далі”, – зізналася Alyona Alyona.

“Я дуже часто зустрічаю людей, в яких виникають такі самі запитання і дуже хочеться, щоб наше нове суспільство, яке формується тут і тепер, давало відповіді на ці питання не такою ціною якою дає зараз”, – додала вона.

Дивіться відео alyona alyona – Чому? (feat. Jerry Heil):

 

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%