Музичні новини

Андрій Хливнюк показав, як зустрів 43-річчя на фронті

today1 Січня, 2023 90

Background
share close

31 грудня  день народження святкував  український виконавець, лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк. Своє 43-річчя чоловік зустрів на фронті, адже з початку повномасштабного російського вторгнення він взявся за зброю та пішов боронити Україну в лавах тероборони, а пізніше ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram Андрій Хливнюк показав, як проходить його день народження в умовах воєнних дій. На опублікованому відео артист підкреслив, що найкращим подарунком для нього стане донат на безпілотники Punisher у його фонд. Крім того, музикант прокоментував сьогоднішню масовану ракетну атаку по Україні та закликав усіх цивільних не нехтувати повітряними тривогами.

Отак зустрічаю свої 43. У мене сьогодні день народження. Я знаю, що відбуваються терористичні атаки на рідне моє місто Київ, на мою Україну. Сил вам, будь ласка, тримайтеся! Не ігноруйте повітряну тривогу. А якщо ви сильно хочете мене привітати й подарувати щось, просто задонатьте на безпілотні літальні апарати ударні Punisher на фонд Андрія Хливнюка,

— звернувся до підписників артист.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%