Музичні новини

Автор хіта “Гарно так” Cheev презентував новий трек про кохання (ВІДЕО)

today19 Вересня, 2023 100 5

Background
share close

Український співак Влад Cheev випустив нову пісню “Де моя любов живе” та кліп на неї. Відеоробота  у стилі Sci-Fi змушує замислитися над тим, чи здатні сучасні технології вгамувати біль від трагічної втрати.

Музикант роздумує над питанням штучного інтелекту. Він тепер все більше стає частиною буденного життя, тому співак цікавиться, чи зможе він підкорити справжні почуття, і зробити людину щасливою. Відповідь на це питання й лягла в основу нового відео. Його режисером став Андрій Блажик, інформує Шоубіз 24.

Історія розгортається в майбутньому. За сюжетом, героїня втрачає чоловіка, але за допомогою прогресивних технологій може оживити коханого віртуально і жити з ним у симуляції. Та насправді ідея не приносить бажаного результату, адже штучний інтелект не може замінити справжні почуття. Герой Cheev це демонструє: він не реагує на жінку і не демонструє емоцій. Героїня від відчаю починає плакати, а її сльоза вливає на фінал історії.

“Експеримент зі штучним інтелектом, як явищем, додав важливий пазл цій Sci-Fi love story. Ця залежність від реакції іншого — максимально вписується в історію. Але комбінація цих сюжетів створює результат, який надихає. Маю надію, що ви знайдете сцену, кадр, звук, які надихнуть вас на те, чого ви навіть не очікували відшукати”, – поділився режисер.

Cheev розповів, що коли вперше відвідав Україну, був зачарований місцевою музикою. Тому вирішив неодмінно створити пісню українською. Раніше він створив хіт “Гарно так”, а тепер пісню – “Де моя любов живе”, яка занурює артиста у часи дитинства. Звуки багаття та птахів переносять слухача у ліс та створюють ефект присутності.

“У дитинстві, коли я вперше приїхав в Україну, вперше почув українську музику, я був настільки вражений, що вирішив колись написати власну пісню, в якій відчуватиметься дух Заходу України й вона звучатиме як класична українська пісня поза часом та контекстом”, – додав Cheev.

Дивіться кліп CHEEV – Де моя любов живе:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%