Музичні новини

Браян Мей з Queen заспівав разом з молодшою версією себе у новому кліпі Back To The Light

today14 Вересня, 2021 181

Background
share close

Завдяки дивовижній “подорожі в часі”, яку можуть дозволити технології, гітарист Queen Браян Мей зустрівся із молодшою версією себе. Ба більше – музиканти “зіграли” разом на сцені лондонського Хеммерсміт Одеон у новому кліпі Back To The Light.

Відео потрапило у нещодавно перевиданий альбом Браяна Мея Back To The Light. У ролику бачимо, як музикант прийшов до концертного закладу Хаммерсміт Одеон, щоб знайти 45-річного себе, а також музикантів, які тоді виступали з ним – барабанщика Козі Пауела та басиста Ніла Мюррея. Згодом старший Мей приєднується до гурту і виступає разом із ними на сцені.

“Дивлюся на себе тодішнього з усмішкою. Той хлопець, що був на сцені 30 років тому, й гадки не мав, яка неймовірна пригода чекає на нього попереду”, – прокоментував відео Браян Мей.

Наразі гітарист вже випустив три треки з перевиданого альбому Back To The Light. Це, зокрема, Driven By You, Resurrection і Too Much Love Will Kill You. Але новий сингл став єдиним, що буде виданий на фізичних носіях. Він з’явиться у продажу, як компакт-диск та 7-дюймовий вініл вже 22 жовтня.

“Я відшліфував три оригінальні відеоролики 1992 року,  але відео Back To The Light – це абсолютно нове – це короткометражний фільм з історією”, – каже Мей.

Дивіться кліп Brian May – Back To The Light: The Time Traveller 1992-2021:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%