Музичні новини

Дивіться новий романтичний кліп Злати Огнєвіч “Мій Назавжди” (ВІДЕО)

today16 Липня, 2021 474

Background
share close

Співачка Злата Огнєвіч, яка стала головною героїнею 2 сезону шоу “Холостячка” презентувала кліп на зворушливу пісню “Мій назавжди”. Артистка показала себе відкритою, готовою до нових стосунків, які вона прагне знайти на реаліті-шоу.

Злата Огнєвіч екранізувала нову україномовну композицію. Зірка вже тривалий час знімається в проєкті “Холостячка” і вдало вміє поєднати пошуки кохання та розвиток музичної кар’єри, пише 24 Showbiz.

У житті Злата закрила гештальт, що був пов’язаний з попередніми невдалими стосунками. Зараз вона повністю відкрита для справжнього кохання, яке мріє зустріти зовсім скоро. Знаменитість перебуває у повній гармонії з собою, внутрішнім світом. Вона впевнена в собі й точно знає, чого хоче.

“Я починаю все з чистого аркуша. Саме тому співаю: “Мій назавжди, тільки я і тільки ти”. У житті таким етапом для мене стала участь в головному романтичному шоу країни – “Холостячка”, – поділилася Огнєвіч.

У чуттєвому відео Злата показує свою жіночність, ніжність та звабливість. Вона відкривається перед прихильниками та перед новим у житті. Готова на зміни та не боїться закохуватися.

Дивіться кліп Злата Огневич – Мій Назавжди:

 

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%