Музичні новини

“Друга Ріка” випустили зворушливу пісню “Чи ти чув”, присвячену Маріуполю (ВІДЕО)

today4 Липня, 2022 605

Background
share close

“Друга Ріка” зворушили своєю новою прем’єрою. Український гурт презентував пісню та кліп “Чи ти почув”. Її присвячено оборонцям “Азовсталі”, постраждалим маріупольцям і жителям тимчасово окупованих територій.

Вперше “Друга Ріка” зіграла “Чи ти чув” на благодійному онлайн-концерті у квітні, а днями липня відбувся офіційний реліз з відео. Слова та музику написав Ростислав Домішевський, кліп змонтували з кадрів короткометражного фільму A lifetime older. Він знятий 2019 року Гео Леросом й описує марення пораненого бійця, пише Шоубіз 24.

“Ми бачили, чули, відчували, творили, жили… 24 лютого у нас все це відібрали. Ми зустрілися з новою ірраціональною реальністю, в якій руйнуються життя з особливим цинізмом. Росіяни несуть смерть і горе, але ми мусимо триматися, адже боремося заради світлого майбутнього. Їм не знищити нашу жагу до життя”, – прокоментував реліз Валерій Харчишин.

Він пояснив, що пісня, присвячена полоненим захисникам, жителям Маріуполя та тимчасово окупованих територій, закликає бачити прекрасне у повсякденному, підказує, звідки черпати натхнення та сили рухатись далі. У такий спосіб гурт просить фанів і далі боротися, хапатися за кожну мить і не втрачати жагу до життя.

“Вона про те, на що чекають сотні полонених як військових, так і цивільних, яких ми мусимо повернути, щоби вони знову могли бачити, чути, жити”, – емоційно додав Харчишин.

Дивіться кліп Друга Ріка feat. ЕХО – ЧИ ТИ ПОЧУВ for Mariupol:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%