Музичні новини

KALUSH та Jerry Heil присвятили нову пісню перемозі України у війні

today20 Травня, 2023 73

Background
share close

Гурт KALUSH та співачка Jerry Heil записали новий спільний трек, який отримав назву “Стіни”.

На відміну від інших фітів, куплет Jerry Heil написаний від імені молодого хлопця. Таким чином, за словами артистки,  хотілось підкреслити контраст і показати, що співає вона не від свого імені.

“Перше проведення приспіву спантеличує: «не вернусь на весні». Невже хлопець загинув? Але так як його образ — це символ мого незламного народу в пісні, то в другому приспіві звучить пояснення: «Я повернусь  —  і випаде сніг», а в епілозі —  «я вернусь, як коси торкнуться стебел». Тобто він вистоїть і принесе перемогу додому влітку, і випаде сніг як символ чуда”, – розповідає Jerry Heil.

Також додає символізму наявність у пісні рядків з обрядової української народної творчості “Зеленеє жито, зелене”.

“Ми віримо у скору перемогу України! І наступна наша пісня обов’язково буде про це. Сьогодні ж ми хочемо заспівати нашу з Джері пісню “Стіни”, яка, маємо надію, стане мантрою нашої перемоги вже цього літа”, – говорить лідер KALUSH, Олег Псюк.

За словами артистів, на їхній новий фіт чекало багато шанувальників, про що вони постійно писали у соцмережах і запитували на концертах.

“Мені подобається наша синергія, подобається кач, який Олег вміє створити на сцені і його унікальний стиль виконання. Сподіваюся найближчим часом записати ще одну пісню — але вже переможну!” – говорить про співпрацю з лідером KALUSH Jerry Heil.

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%