Музичні новини

Несподіванка від “Один в каное”: Гурт презентував новий альбом вперше за 5 років (АУДІО)

today7 Червня, 2021 1136

Background
share close

Презентувати довгоочікуваний альбом у неділю, майже опівночі, просто виклавши його на YouTube, — так можуть тільки “Один в каное”.

 

Друга однойменна робота гурту-феномену виходить за п‘ять років після дебютного альбому, який також називався “Один в каное”. Поки що його можна послухати лише на YouTube, і незабаром альбом з‘явиться на цифрових платформах, повідомляє Слух.

Перший альбом містив 25 пісень — майже весь матеріал гурту на той час — і був записаний акустично під гітару та перкусію. У новому релізі “Один в каное” 12 пісень і трохи експериментів. Колектив додав до звучання синтезатори та електрогітари (“Хуанхе”, “Ікони (Шістдесятникам)”, “Пам’яті мало”), тут є натяки на гітарні соло, а звучання стало більш максималістичним.

“Один в каное” обіцяли новий альбом ще у 2018 році та навіть зіграли концерт на його підтримку. В інтерв’ю виданню LiRoom у 2019 році музиканти розказали, що записували альбом кілька разів, він був практично готовий, але не до кінця зведений. З того часу гурт випустив перший і поки єдиний кліп “У мене немає дому” та пісню “Ікони (Шістдесятникам)”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%