Музичні новини

Океан Ельзи та Один в каное презентували кліп на спільну пісню “Місто весни” (ВІДЕО)

today9 Вересня, 2021 577

Background
share close

Лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук записав проникливу колаборацію з популярним гуртом Один в каное. Трек отримав назву “Місто весни”.

У середу, 8 вересня, відбулась грандіозна прем’єра спільного треку Святослава Вакарчука та гурту “Один в каное”. Символічно, що артисти зі Львова зняли кліп у серці рідного міста – на площі Ринок перед Ратушею, пише Showbiz 24.

На залитій світлом ліхтарів вулиці лідер Океану Ельзи грав на фортепіано, а Устим Похмурський з “Один в каное” акомпанував на гітарі. “Чому ми не можем забути про зливи? Мабуть, для героїв ми надто вразливі”, – головний меседж треку.

У коментарі в описі під відео на YouTube, Святослав Вакарчук зізнався, що написати пісню про своє рідне місто планував давно. І ось нарешті це сталося.

“27 років існує група “Океан Ельзи” і за цей час я не написав жодної пісні про Львів, хоча дуже хотів. Просто я не вмію писати пісень “на злобу дня”. Взагалі не вірю, що можливо так створити пісню, яка буде жити. А зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по іншому усвідомив значення рідного Львова для мене. Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов. Коли ти просто розумієш, що це найкраще місце на Землі для тебе було, є і буде”. – йдеться у коментарі.

Режисером кліпу на пісню “Місто весни” став Віктор Придувалов.

Дивіться відео Океан Ельзи & Один в каное – Місто весни:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%