Музичні новини

Пісня натхненна життям: Гурт PANCHYSHYN представив кліп на трек “Минає день” (ВІДЕО)

today31 Травня, 2021 266

Background
share close

Український гурт PANCHYSHYN потішив шанувальників новою піснею та кліпом на неї. Музиканти презентували особливий трек “Минає день”.

Лідера гурту Остапа Панчишина пісня “Минає день” не покидала кілька років. Автор довгий час не видавав цей матеріал, але музика перемогла. Сьогодні трек вже може почути вся країна. Ролик опублікували на ютуб-каналі групи, пише 24 Showbiz.

Будова самої композиції дуже нетипова, адже приспіви в пісні відсутні. Та все це невипадково.

“Адже ця пісня, як і саме життя – звучить без пауз та повторів, коли гармонія моменту породжує сама себе. У цій пісні, як і у житті, закінчується навіть найкрасивіша історія. І закінчується вона без образ – лише з вдячністю за прожиті моменти щастя!”, – повідомляє гурт.

Окрім самої композиції, захоплює й відеоробота до треку. Кадри дуже ніжні, легкі та романтичні, виконані в одних відтінках. В один момент зйомка проходила навіть під водою, що додає ролику особливої атмосфери.

Режисером кліпу став Валерій Погонський. Він захотів підкреслити необхідність цінувати кожну хвилину щастя, тому що воно, на жаль, завжди обмежується часом.

“В нашому світі немає нічого вічного, але ми живемо зараз, а не потім… завжди цінуйте те, що маєте!”, – прокоментував режисер.

Дивіться кліп на пісню PANCHYSHYN – Минає День:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%