Музичні новини

ROXOLANA представила яскравий кліп на пісню “Тримайся” (ВІДЕО)

today13 Червня, 2022 231

Background
share close

Співачка ROXOLANA, яка цьогоріч стала зіркою Нацвідбору Євробачення, випустила новий кліп на пісню “Тримайся”. Прем’єра цього треку відбулась місяць тому, а от відео презентували прихильникам лише зараз.

Новий відеокліп ROXOLANA став своєрідною присвятою українській столиці, адже місто витримало наступ росіян та не здалось, пише Шоубіз 24.

Київ мужньо витримав оборону у перші місяці війни, а тепер він став домом для багатьох людей зі зруйнованих та окупованих міст, які залишились без власних домівок. Київ став для мене символом усіх українських міст і містечок, які продовжують триматися попри все! Водночас це відео – данина мужності нашим військовим, хлопцям і дівчатам з ЗСУ і усіх ТРО, які захистили наш Київ і продовжують боротися за всю Україну, – поділилась ROXOLANA.

Ностальгійне відео улюбленими вулицями киян зворушує і наштовхує на спогади, тому усі глядачам це відео прийдеться до душі. У синглі “Тримайся” ROXOLANA нагадує про найвідоміші меми останніх місяців, закликаючи усіх українців підтримувати одне одного. Зазначимо, що прем’єра пісні “Тримайся” відбулась в одній з частин ЗСУ під час виступу співачки перед військовими.

Дивіться кліп ROXOLANA – Тримайся:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%