Музичні новини

Сайд-проєкт фронтмена гурту “Нумер482” Віталія Кириченка презентував пісню “Грьобані цапи” (ВІДЕО)

today16 Вересня, 2022 193 1

Background
share close

“Позивний Музикант” – це новий сайд-проєкт фронтмена гурту “Нумер482” Віталія Кириченка. Вони разом з групою Папа Карло презентували пісню “Грьобані цапи”.

Віталій знаходиться у лавах ЗСУ з першого дня війни коли він 24.02 прийняв присягу на вірність народу України. Воєнна доля занесла солдата 130 бто м. Київ, Кириченка на Слобожанщину де він зустрів побратимів по музиці – харків’ян Васю Рябко і групу Папа Карло.

Між виконанням бойових розпоряджень став з’являтися матеріал про долю людини на війні. Тому вирішено було створити окремий від нумерів проект який би мав назву за позивним Віталія в підрозділі. 

Перший сингл, який було створено разом з групою Папа Карло має назву “Грьобані цапи” і є рефлексією на агресію з боку фашисткої федерації. Це пісня емоція, крик душі, яка продовжує традиції митців які боролися против імперії зла весь час її існування. Текст та ідеї пісні належить Кириченку аранжування Вася Рябко та студія Дрібен, Харків. Трек має характерне контрастне звучання між стьобним куплетом і жорстким приспівом.

Слухайте пісню ПОЗИВНИЙ МУЗИКАНТ та ПАПА КАРЛО – ГРЬОБАНІ ЦАПИ:

Це не єдина спільна робота Віталія з Василем. Вони також готують до виходу трек під назвою “Війна Блюз” де автоство належить лідеру групи Папа Карло.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%