Музичні новини

Співачка KOLA випустила чуттєву пісню про коханого на війні “Біля серця” (ВІДЕО)

today20 Вересня, 2022 184

Background
share close

Українська співачка Настя Прідіус, відома під псевдонімом KOLA, презентувала нову зворушливу композицію “Біля серця” і відео до неї.

Співачка KOLA розповідає, що її нова лірична композиція “Біля серця” – це пісня про кохання від шепоту до крику. Крику душі українських людей, які, відправляючи своїх коханих на фронт, залишаються сильними заради своїх героїв, повідомляє ТСН.

“За ці півроку мені довелося дізнатися багато зворушливих історій, які я приймала близько до серця, але відважність і стійкість українців, які кожного дня змушені зіштовхуватись з випробуваннями часом та відстанню, мене вразили особливо”, – поділилась KOLA.

У двадцять першому столітті важко “не бути на зв’язку”, але для багатьох із нас це стало нормою сучасних реалій. Зараз ми переживаємо період інформаційної тиші, це не легкі часи. Співачка особисто відчула, як це чекати на дзвінок від коханої людини, тому вірить, що саме ця пісня буде викликати усмішку, спонукати до мрій та обіймати тих, хто сьогодні тимчасово без коханої людини, адже попри все вона завжди перебуває біля серця.

Дивіться відео KOLA – Біля серця:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%