Музичні новини

The Hardkiss та Монатік видали спільний трек під назвою “Кобра” (ВІДЕО)

today28 Серпня, 2020 844 1

Background
share close

Гурт The Hardkiss та Монатік записали спільну пісню “Кобра”. В мережі з’явився атмосферний кліп до треку, а незвична колаборація одразу ж привернула увагу меломанів.

Відомо, що автором пісні стали фронтвумен колективу Юлія Саніна та її чоловік Валерій Бебко. До співпраці вони запросили Монатіка, який постав і у кліпі “Кобра”. Видовищний та дещо містичний ролик оприлюднили на ютуб-каналі гурту The Hardkiss.

За сюжетом кліпу, Юлія Саніна зваблює Монатіка. Для зйомок кліпу вона обрала ефектний образ: артистку можна побачити у яскравому костюмі з накидкою та афрокосичками. Окрім цього, символічно у кліпі показали і змію.

“Небезпечна любов… Найпотужніший музичний поцілунок! Я отримав величезне задоволення від роботи і просто вас обожнюю, хлопці! Ви прекрасні і безмежно талановиті… У цьому році не можна бути одному! Я переконався в цьому під час карантину і остаточно вирішив, що особисто для мене це буде рік експериментів і колаборацій! Коли, якщо не зараз?”, – прокоментував колаборацію Монатік.

Дивіться кліп THE HARDKISS – Кобра (feat. MONATIK):

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%