Музичні новини

YAKTAK та DOVI презентували спільний трек “Перекотиполе” (ВІДЕО)

today31 Травня, 2023 99

Background
share close

Українські артисти YAKTAK та DOVI знову об’єдналися та випустили новий трек “Перекотиполе”. Ця пісня пронизана ностальгією та спогадами про минуле.

Попередня колаборація цих двох артистів мала шалений успіх – їх спільний трек “Чекає вдома” став справжнім хітом. Щодо нової композиції “Перекотиполе”, то вона пронизаний теплою ностальгією. Пісня переносить слухачів у світ емоцій, нагадуючи, що навіть якщо життєві дороги розлучили нас з тими, хто колись був нам найближчим, спогади про минуле залишаються у наших серцях назавжди, інформує Шоубіз 24.

“У кожного в житті був момент, коли ти розумієш, що люди, які колись були близькими, тепер не поруч. Це наштовхує на сум, але такий теплий. Важливо навчитися приймати зміни, рухатися вперед. Ми ростемо та розвиваємось, і це нормально, що люди та обставини навколо нас змінюються”, – прокоментував YAKTAK.

За його словами, спогади про тих, хто був поруч, завжди будуть у нашому серці і нагадуватимуть про зв’язок з минулим. DOVI ж зізнався, що дуже радий знову зробити щось разом з YAKTAK.

“Наші треки – це завжди про справжнє, про життя. Сподіваюсь, що нова пісня також знайде відгук у серцях наших слухачів”, – додав він.

Дивіться кліп YAKTAK & DOVI – Перекотиполе:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%