Світське життя

Зірки, які стали батьками у 2021 році — Емілі Ратаковські, MamaRika та інші

today15 Листопада, 2021 161

Background
share close

Імена українських та зарубіжних зірок, які цього року постали у новому статусі

Зірки, які стали батьками у 2021 році
Зірки, які стали батьками у 2021 році © instagram.com/kvittkova instagram.com/emrata
2021 став багатим на новини про поповнення у зіркових сімействах, здається, бебі-бум набирає ще більш сенсаційних масштабів.

Макс Михайлюк та Дарина Хлистун

У квітні герой 10-го сезону шоу “Холостяк” Максим Михайлюк вперше став батьком. Його кохана Даша Хлистун народила йому доньку, яку пара назвала Аріаною.

 

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Поповнення відбулося і в сімействі головного героя 9-го сезону шоу «Холостяк» Никити Добриніна та переможниці реаліті Даші Квіткової. У липні у подружжя народився син Лев.

 

 

Василіса Фролова

Радість материнства відчула 43-річна українська радіо- та телеведуча Василиса Фролова, яка протягом 15 років не могла завагітніти. Вона народила сина. Батьком малюка виявився відомий телепродюсер Дмитро Котеленець. До цього зірка приховувала його ім’я від засобів масової інформації. Хлопчика назвали Родіоном.

 

 

Анастасія Приходько

У 2021 році співачка Анастасія Приходько стала багатодітною мамою — у неї народився син. Артистка назвала його Лукою.

 

 

Андрій Джеджула

Радісною звісткою та знімками з пологового будинку поділився український шоумен Андрій Джеджула. Його вже колишня дружина Юлія Леус народила доньку, яку назвали Аделіною.

 

 

Катерина Репяхова та Віктор Павлик

Молода дружина виконавця Віктора Павлика Катерина Репяхова народила сина. Хлопчика, як планувалося, назвали Михайлом. Новиною новоспечений тато поділився на своїй сторінці в Instagram. Для Віктора малюк став четвертою дитиною.

 

 

MamaRika

Статус мами набула і співачка MamaRika. У артистки та її чоловіка Сергія Середи народився син. Ім’я дитині пара підбирала довго, оскільки вони хотіли дати їй таке ім’я, яке гарно звучатиме різними мовами. У результаті вони назвали первістка Давидом.

Треба сказати, що вагітність не далася MamaRika легко. У неї був тяжкий токсикоз, а також ретрохоріальна гематома. Через це Анастасії з першого триместру заборонили біг, активний спорт та секс.

 

 

Сергій Притула

Відомий український шоумен, громадський та політичний діяч Сергій Притула втретє став батьком — у нього народилася донька, яку назвали Стефанією.

 

 

Анатолій Анатоліч

Телеведучий та інтерв’юер Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком — у нього з’явилася третя дитина. Його дружина Юла (Юлія Бойко) народила сина Ніла.

 

 

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Радісною новиною про поповнення у родині Катя Осадча та Юрій Горбунов поділилися зі своїми шанувальниками у соцмережах. У подружжя народився син, якого назвали Данило.

Зазначимо, що для пари малюк став другою спільною дитиною. Нині у їхній родині підростає старший син — 4-річний Іван. Від першого шлюбу Катерина має ще одного сина — 18-річного Іллю.

 

 

Мер’єм Узерлі

Акторка Мерьєм Узерлі, відома роллю у турецькому серіалі “Величне століття”, стала мамою вдруге. Вона розповіла про цю щасливу подію у своєму акаунті в Instagram і поділилася серією зворушливих знімків із новонародженою донькою Лілі.

 

 

Хіларі Дафф

Актриса Хіларі Дафф та музикант Меттью Кома знову стали батьками: у пари народилася друга донька — Мей Джеймс Бейр.

 

 

Грейс Елізабет

Американська ТОП-модель та “янгол” Victoria’s Secret Грейс Елізабет вперше стала мамою. Свою вагітність Грейс довго зберігала в секреті і лише 7 квітня зізналася, що у них із чоловіком, футболістом Ніколасом Краузе, народився син. Хлопчика назвали Ноа.

 

 

Емілі Ратаковські

29-річна модель Емілі Ратаковські та її чоловік, Себастьян Беар-Макклард, стали батьками, у пари народився первісток, Сільвестр Аполлон Беар.

 

 

Кірстен Данст

Американська актриса Кірстен Данст та її коханий, актор Джессі Племонс, вдруге стали батьками. Щасливу новину про народження дитини пара поки що офіційно не підтвердила, проте журналістам вдалося зняти Кірстен із новонародженим малюком під час прогулянки.

 

 

Меган Маркл та принц Гаррі

39-річна дружина принца Гаррі Меган Маркл народила йому ще одну спадкоємицю. У червні 2021 року у пари народилася донька Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор.

 

 

Принцеса Євгенія Йоркська

У вересні 2020 року королівський двір повідомив про вагітність принцеси Євгенії Йоркської. А 9 лютого малюк з’явився на світ. Вона народила сина.

 

 

Принц Карл Філіп та принцеса Софія

У шведській королівській родині також відбулася радісна подія — у 41-річного кронпринца Карла Філіпа та його 36-річної дружини, принцеси Софії, народився син Джуліан, який став їхньою третьою дитиною.

 

 

Емма Робертс

Актриса Емма Робертс, племінниця Джулії Робертс та зірка серіалу “Американська історія жахів”, вперше стала мамою. Хлопчика назвали Родес. Батько дитини — актор Гаррет Хедлунд.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%