Новини

У Польщі вимагають скасувати концерти прихильника путіна Роджера Вотерса

today15 Вересня, 2022 120

Background
share close

Британський музикант, один із засновників легендарної групи Pink Floyd Роджер Вотерс, який підтримує путінську війну проти України, анонсував два концерти у польському місті Краків.

Про це повідомляє Уніан з посиланням на видання Rolsat News.

В Facebook Live Nation Poland оголосила, що в рамках туру This is not a drill Вотерс виступить в Кракові 21 і 22 квітня 2023 року, а квитки на ці концерти почнуть продавати вже 16 вересня.

Однак, громадяни Польщі не зраділи і закликали Вотерса краще їхати з концертом до Москви.

Депутат Краківської міської ради Лукаш Вантух пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб скасувати концерт прихильника Путіна. Він заявив, що особисто поговорить з мером міста для того, щоб не допустити виступів Уотерса.

“Роджер Вотерс – затятий прихильник Путіна, який хоче виступити на “Таурон арені” в Кракові. На сесії Краківської міської ради я говоритиму з мером і депутатами, щоб скасувати це. Така подія була б ганьбою для нашого міста. Нехай співає в Москві”, – сказав він.

Крім того, в мережі поляки також виступили проти організації концерту музиканта і пишуть, що він зовсім збожеволів.

Вотерс – старий клоун, який повністю втратив зв’язок з розумом. Якщо ми не будемо бойкотувати це л*йно, ми будемо ніким. Він просто плює нам в обличчя. Я не вірю, що ми дозволимо це зробити;

На цього кремлівського пропагандиста я б навіть безкоштовно не пішов. Слава Україні!;

Цей концерт повинен проходити в Москві або Мінську, а не в Кракові;

Як повідомляв УНІАН, британський музикант, екс-учасник гурту Pink Floyd Роджер Вотерс написав листа першій леді України Олені Зеленській у дусі російської пропаганди. У свою чергу Зеленська різко відповіла на його лист.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%