Музичні новини

Вокаліст популярного у нульових гурту Crazy Town помер у віці 49 років

today25 Червня, 2024 87

Background
share close

Лідер гурту Crazy Town Шифті Шеллшок, справжнє ім’я якого Сет Бінзер, помер у віці 49 років. Вокаліста знайшли мертвим у його помешканні у Лос-Анджелесі. 

Новину про те, що вокаліст був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі, першими підтвердили Newsweek, посилаючись на звіт про смерть судмедексперта Лос-Анджелеса. Причина смерті наразі не повідомляється, пише видання Kerrang.

Гурт Crazy Town здобув популярність наприкінці 90-х – і початку нульових завдяки своєму мегахіту Butterfly, який посів перше місце у чарті Billboard. Після виходу другого альбому Darkhorse у 2003 році гурт пішов на перерву, але у 2007 році реформувався і потім випустив свій третій альбом The Brimstone Sluggers. Ця платівка побачила світ у 2015-му році.

Шеллшок відкрито розповідав про свою боротьбу із залежністю і брав участь у кількох реаліті-шоу на цю тему, в тому числі у двох сезонах “Реабілітації знаменитостей” на каналі VH1 і двох сезонах його продовження “Тверезий дім”. У 2022 році його заарештували за водіння у нетверезому стані, пише Variety.

У Шеллшока залишилося троє дітей – Гало, Гейдж і Фенікс.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%