Музичні новини

Українські артисти спільно з Віктором Ющенком випустили кавер на пісню Елтона Джона (ВІДЕО)

today15 Липня, 2024 62

Background
share close

Український бойс-бенд Badstreet boys, який організовує благодійні збори на потреби ЗСУ, презентував спільний трек з екс-президентом України Віктором Ющенком. Артисти об’єдналися з політиком, щоб зібрати кошти для українських захисників.

Гурт випустив кавер “Це так” на пісню Елтона Джона і британського гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word. У кліпі знялися коміки Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свища, Слава Кедра, співак Володимир Дантес та колишній лідер країни Ющенко. На відео політик грає на фортепіано та промовляє головну фразу пісні “це так”, пише Уніан Lite.

Колектив оголосив збір на суму у 7 мільйонів гривень. За словами артистів, кошти підуть на допомогу бійцям ГУР та ССО. На додаток, серед українців, які задонатять, проведуть розіграш. Переможець зможе отримати подарунок від третього президента – мед з його пасіки.

“Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБр і ГУР та бус для ССО”, – зазначили гумористи.

Дивіться кліп BADSTREET BOYS & ВІКТОР АНДРІЙОВИЧ ЮЩЕНКО – ЦЕ ТАК:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%