Війна в Україні

Композитор Ганс Циммер підтримав Україну на концерті в Лос-Анджелесі

today15 Жовтня, 2024 14

Background
share close

Німецький композитор, автор музики до фільмів “Гладіатор”, “Перл-Гарбор” і “Код да Вінчі” Ганс Циммер підсвітив залу кольорами українського прапора під час свого виступу в Лос-Анджелесі.

67-річний німецький композитор Ганс Циммер, відомий створенням музики для таких голлівудських стрічок, як “Дюна”, “Король Лев” і “Початок”, підтримав Україну під час свого концерту, що днями відбувся в Лос-Анджелесі, інформує Еспресо з посиланням на UNITED24.

Зал був освітлений кольорами українського прапора – синьо-жовтим.

Циммер підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення Росії. Під час концертів композитор завжди демонструє синьо-жовті кольори та нагадує світові про сміливість українських військових.

Циммер присвятив пісню з фільму “Диво-жінка” (1984) українським жінкам. Під час її виконання на екрані демонструють синьо-жовтий стяг та фото жінок, які боронять Україну у війську.

У вересні під час одного з шоу він увімкнув ілюмінацію в синьо-жовтих кольорах, а на початку жовтня на виступі Циммера з’явився український прапор.

У березні 2022 року до команди композитора долучилися 10 виконавців Одеського оперного театру, яким композитор допоміг виїхати з України.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNITED24 (@u24.gov.ua)

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%