Музичні новини

Арестович, MONATIK, Могилевська та інші знаменитості продають особисті речі на допомогу дітям

today10 Червня, 2022 213

Background
share close

Символічним лотом на благодійному аукціоні стане вишиванка з підписом самого президента України

Благодійний аукціон VIVA UKRAINIAN KIDS
Благодійний аукціон VIVA UKRAINIAN KIDS © пресслужба
Популярні українські зірки, спортсмени та політичні діячі об’єднались в підтримку дітей, які постраждали від окупації в Маріуполі, Харкові, Бучі, Ірпені та інших містах України.

Олексій Арестович, MONATIK,  KALUSH, Катерина Осадча, Наталія Могилевська, WELLBOY, Андрій Пятов, Віра Соболєва, Віталій Козловський, Олег Скрипка, Валерія Гузема, блогер Богдан Шелудяк (BUSHE), Харківський бренд BABYLON та офіційні представники мультфільму “Як козаки” — Cossacks NFT передали свої “зіркові лоти”  на благодійний онлайн аукціон  “VIVA UKRAINIAN KIDS”. Символічним лотом стане вишиванка з підписом самого президента України.

Організатором аукціону виступив Благодійний фонд RoyalCharity, за підтримки БФ “Здійсни мрію”.

Наша мета зібрати з аукціону 250 000 євро. Діти — найголовніше, вони — майбутнє України, вони не повинні страждати від війни! Всі вилучені кошти підуть дітям, які постраждали від окупації в Україні, на відпочинок та реабілітацію до літнього табору в Болгарії! Ми зібрали багато цікавих особистих лотів від наших українських зірок, унікальні речі з віковою історією нашої країни, з передової ЗСУ. Кожен має змогу прийняти участь в аукціоні та зробити добру справу в допомогу дітям. Деталі можно дізнатися на нашій сторінці в Instagram,

— відмічають організатори.

Благодійний аукціон VIVA UKRAINIAN KIDS

Благодійний аукціон VIVA UKRAINIAN KIDS © пресслужба

Імена володарів унікальних лотів стануть відомі 20 червня 2022 року у Всесвітній День Біженців.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%