Новини кіно та ТБ

Йому було усього 54 роки: помер зірка “ДРУЗІВ” Меттью Перрі

today29 Жовтня, 2023 100

Background
share close

29 жовтня стало відомо, що помер голлівудський актор Меттью Перрі. Широкому загалу він відомий завдяки ролі Чендлера у культовому серіалі “ДРУЗІ”.

Як зазначають журналісти, їхні джерела спочатку повідомили, що актора знайшли в джакузі в будинку. Їм сказали, що на місці події не було знайдено жодних наркотиків. А також повідомили, що відсутні ознаки злочину.

Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що актора знайшли в суботу в будинку в Лос-Анджелесі. Де, як розповіли журналісти, він, схоже, втопився. Їхні джерела повідомляють, що служби швидкої допомоги приїхали на виклик про зупинку серця. Невідомо, де саме це сталося.

Згодом почало з’являтися все більше подробиць про обставини смерті Метью Перрі. Як повідомляють джерела, він помер у власному будинку після фізичних навантажень.

Кажуть, що Метью повернувся додому десь вранці після 2-годинної гри в піклбол, і що незабаром після цього він відправив свого помічника з дорученням. Журналістам сказали, що коли помічник повернувся приблизно через 2 години, він виявив, що Метью не реагує і подзвонив 911.

Наразі неясно, чи відіграло якусь роль у смерті Метью те, що він робив перед тим, як піти з життя – розслідування його смерті триває.

Перрі найбільш відомий своєю роллю Чендлера Бінга в популярному ситкомі 90-х, який тривав 10 сезонів. У ньому він знявся у всіх 234 епізодах. Його персонаж був улюбленцем фанатів, так само як і його гра – манери та репліки, які згодом були відтворені та спародійовані фанатами по всьому світу.

Хоча його екранний образ був привітним і життєрадісним, Меттью сильно страждав за лаштунками. Зокрема, через залежність від наркотиків і алкоголю, зокрема, від знеболювальних. Він роками сидів на одному препараті – навіть під час зйомок у “ДРУЗЯХ” – і неодноразово проходив реабілітацію.

Метью розповів про цю болючу главу свого життя в мемуарах, які він опублікував минулого року. У книзі він детально описав свою боротьбу, в тому числі і свою явну втрату/набір ваги на шоу.

Під час престуру до своєї книги Метью дав низку інтерв’ю, в яких був неймовірно емоційним, в тому числі одне з Діаною Сойєр, де він детально розповів свою історію.

5 фільмів та серіалів з блискучим Меттью Перрі, які варто подивитись

 Улюбленець мільйонів за роллю Чендлера Бінга в культових “Друзях”, Меттью потішив глядачів й іншими яскравими появами на екрані. Мало хто знає, що Перрі почав зніматись в кіно, коли йому було всього 10 років. Західний Полюс  нагадає тобі фільми та серіали, в яких зірка назавжди залишиться з нами.

Дев’ять ярдів, 2000

Фільм про кілера Джиммі Тюльпана, якого втілив на екрані Брюс Вілліс, та дотепного дантиста, зображеного Меттью Перрі, став мегауспішним. Виявляється, саме Перрі переконав Брюса знятись у стрічці, адже вірив в неї. Актори побились об заклад: в разі програшу Брюс повинен був виступити в ролі гостя в “Друзях”. Згодом “міцний горішок” з’явився у трьох епізодах шостого сезону ситкому.

Шахраї, 2002

В “нульових” Меттью Перрі засвітився в ще одній комедії. Цього разу пару йому склала Елізабет Герлі. Джо Тайлер, якого грав Мет, працює судовим виконавцем. Його чергове завдання – доставити дружині Гордона Мура, Сарі, сповіщення про розлучення. Та дамочка має для нього кращу пропозицію.

Десять ярдів, 2004

Після успіху першої частини чудовий акторський дует знявся в другій частини історії про дружбу кілера та дантиста. Історія закручується навколо вагітності дружини головного героя та параної Джиммі.

Студія 60 на Сансет-Стрип, 2006-2007

Серіал, номінований на премію “Еммі”, був створений Аароном Соркіним і розповідав про закулісне життя працівників телевізійного шоу Studio 60 на вигаданому телеканалі NBS, яке за форматом нагадувало Saturday Night Live. Попри те, що до кінця проєкту рейтинги шоу катастрофічно впали, Меттью Перрі пишався появою в серіалі та своєю роллю.

Гарна дружина, 2009-2016 і Хороша боротьба, 2017

Одним із довготривалих проєктів, в яких Меттью Перрі знімався на заході своєї кар’єри, став американський телесеріал “Гарна дружина” в жанрі юридичної драми, та його спін-оф “Хороша боротьба”.

Нагадаємо, ще зовсім недавно Меттью Перрі розказував невідомі раніше факти про свій роман із Джулією Робертс.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%