Новини кіно та ТБ

Мікі Рурк збирає кошти на відновлення зруйнованих будинків у Херсоні

today4 Січня, 2024 31

Background
share close

Голлівудський актор Мікі Рурк – один із тих, хто послідовно підтримує Україну в період повномасштабної війни. Раніше він закликав світ схвалити передачу важкого озброєння для ЗСУ, а тепер вирішив допомогти мешканцям Херсона.

Зірка фільмів “9 ½ тижнів” та “Серце ангела” розповів про благодійну ініціативу у новорічному привітанні на своїй сторінці в Instagram.

Американський актор Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відбудову зруйнованих будинків у Херсоні, які постраждали внаслідок обстрілів рф.

Бажаю всім щасливого Нового року, особливо всім жителям України. Спостерігаючи за вашими труднощами через мого помічника Діму з Миколаєва, я глибоко зворушений підтримкою One World Aid Alliance Inc. Наша мета — відновити будинки в Херсоні та надати безпеку сім’ям, які переживають ці важкі часи. Ми прагнемо зібрати 1 мільйон доларів, і кожна пожертва наближає нас до цієї мети, – сказав він.

Також актор звернувся персонально до українців.

Я просто хочу побажати щасливого нового року всім в Україні. І я бажаю вам всього найкращого у світі. Я знаю, що ви проходите через багато дуже важких речей. Мій асистент, який працює зі мною протягом десяти років, Діма, з України. І я його дуже люблю. Він має 12 членів сім’ї в Україні, – пояснив Рурк свою обізнаність у ситуації.

Асистент Мікі Рурка – Дмитро Корнійчук. Примітно, що на його персональній сторінці в Instagram немає публікацій, які б висвітлювати війну в Україні чи наголошували на необхідності підтримки. На сторінці Рурка, який у 2021 році заявляв про бажання бути похованим в Україні, такої інформації у 2022-2023 роках було значно більше.

Організація, згадана у зверненні Рурка, була створена у 2023 році. Наразі невідомо, з ким вона співпрацюватиме у роботі над відновленням зруйнованих будинків у Херсоні, і як вестиме звітність про зібрані та витрачені кошти.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%