Новини кіно та ТБ

Творці фільму “Довбуш” влаштовують виїзні покази військовим: деталі

today30 Вересня, 2023 44

Background
share close

“Довбуш” – це один з найкращих фільмів українського кінематографа. Саме тому його мають побачити всі українці, зокрема військові, які захищають нашу країну.

Нещодавно творці українського фільму “Довбуш” почали робити виїзні покази військовим на реабілітації. Про це вони пишуть на сторінці у Facebook.

Олесь Санін та Максим Асадчий провели спеціальний показ стрічки “Довбуш” для військових, що проходять реабілітацію в Superhumans Center. Після перегляду відбулась жвава дискусія та обговорення фільму глядачів з командою. Присутні ділилися відгуками й дійшли спільного висновку, що кіно є своєчасним, а закладені меседжі – надактуальними.

В умовах війни нашим бійцям складно лишатися частиною культурного життя й відвідувати прем’єри у кіно. Тож маємо використовувати інші способи, аби зробити мистецтво ближчим й доступнішим для тих, хто віддав найцінніше – своє здоровʼя – у боротьбі за нашу незалежність. Спецпокази поза межами кінотеатрів – один із таких, – пишуть на сторінці.

Найперший показ провели бійцям 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Фільм вже також показували у декількох шпиталях, військових частинах.

За словами творців, для них дуже важливо, щоб фільм дійшов до тих, хто виборює нашу свободу – ці глядачі, спілкування з ними, для них особливо цінні.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%