Новини регіону

Культовий гурт КОМУ ВНИЗ виступить в Івано-Франківську з нагоди 35-річчя

today18 Квітня, 2023 102

Background
share close

19 травня в Івано-Франківську дасть концерт культовий український гурт “Кому Вниз”. Виступ відбудеться у ККЗ “Арена-Центр” з нагоди 35-річчя колективу.

Початок концерту о 19:00. Організатори заходу VINIL Concert agency наголошують, що франківці охоче купують квитки на виступ легендарного гурту.

“Квитки розходяться дуже швидко, тому не зволікайте, бо це гурт, який збирає шанувальників з усієї України і не тільки! Приходьте привітати з 35-річчям легендарних музикантів!”, — зазначили організатори.

кому вниз

Нагадаємо, КОМУ ВНИЗ — український рок-гурт, створений 1988 року в Києві. Його стилістику фахівці визначали як готичний фольк-індастріал. Його творчість на 100% наповнена Україною: її традиціями, культурою, музикою, шаною нашим героям та українським духом.

Своєю творчістю колектив значно вплинув на подальший розвиток київської та загальноукраїнської сцени готичного металу та фольк-металу, а також сприяв появі вітчизняних виконавців державною мовою. Протягом тривалого часу — учасник українських та міжнародних музичних фестивалів, зокрема “Червона рута”, “Рок-Екзистенція”, “Бандерштат”, “Wave-Gotik-Treffen” та багатьох інших.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%