Новини

Pink Floyd випустили благодійний мерч на підтримку України

today18 Травня, 2022 191

Background
share close

Британський рок-гурт Pink Floyd випустив благодійний мерч на підтримку України. Про це музиканти повідомили в Instagram.

Присвячена Україні колекція Hey, Hey, Rise Up пов’язана з піснею, яку музиканти записали разом з Андрієм Хливнюком.

Соняшник намальований кубинським художником Йосаном Леоном; це посилання до насіння, яке жінка з Генічеська радила носити російським солдатам у кишенях, щоб, коли вони помруть, на їхніх могилах проросли квіти.

Також серед зображень на речах є картина “Захисники Херсона” української художниці Сани Шахмурадової, навіяна мирним жителем з Херсона, який стрибнув на російський танк з українським прапором.

Прибуток з продажу колекції передадуть на гуманітарну допомогу Україні. Музиканти закликали приєднатись до них у підтримці України.

Раніше Суспільне розповідало, що після 28 років паузи легендарний гурт Pink Floyd записав пісню та кліп “Hey Hey Rise Up” (“Гей, гей, розвеселимо”) на пісню Січових Стрільців “Ой у лузі червона калина” на честь України. У записі використали вокал українського музиканта Андрія Хливнюка з гурту “Бумбокс”. За два дні пісня “Hey Hey Rise Up” очолила чарти iTunes у 25 країнах світу.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%