Музичні новини

Aerosmith оголосили про завершення музичної кар’єри та прощальний тур (ВІДЕО)

today3 Травня, 2023 104

Background
share close

Легендарний американський гурт Aerosmith оголосив про припинення музичної кар’єри. Музиканти вирушають у прощальний тур. Фронтмен Стівен Тайлер пообіцяв прихильникам найкраще шоу, яке вони бачили у своєму житті.

На офіційному YouTube-каналі гурт Aerosmith опублікував відео Aerosmith says, Peace Out (“Aerosmith кажуть “бувай”). Промо до прощального турне дійсно вражає. У двохвилинному ролику встигли засвітитися Eminem, гітарист Слеш (Guns’n’Roses та Velvet Revolver), барабанщик The Beatles Рінго Старр і багато інших знаменитостей, повідомляє Слух.

Свій останній тур Aerosmith анонсували на початок осені. Всього заплановано сорок концертів містами Північної Америки. Розпочнеться тур другого вересня у Філадельфії.

“Ми востаннє відкриваємо скриньку Пандори, щоб подарувати нашим фанатам тур Peace Out”, — фронтмен Стівен Тайлер про закінчення музичної карʼєри після більш ніж пʼятдесяти років на сцені.

Гурт давно не проводив повноцінних турів. Минулого року Aerosmith мав декілька запланованих концертів у Лас-Вегасі, але їх скасували через Тайлера, який був у реабілітаційному центрі. Цього разу фронтмен інтригує тим, що “вони дістануть із горища всі свої іграшки”.

Гурт Aerosmith був створений у Бостоні у 1970 році. За п’ятдесятирічну карʼєру вони продали 150 мільйонів записів по всьому світу, а також отримали чотири премії “Греммі”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%