Музичні новини

Антитіла презентували новий кліп з учасницею Олімпійських ігор (ВІДЕО)

today12 Листопада, 2021 108

Background
share close

Популярний український гурт “Антитіла” презентував кліп на нову пісню з мотиваційною назвою “Стань”. У відеороботі про життєвий шлях і внутрішню силу втілювати мрії знялися колектив і одна з найсильніших легкоатлеток світу – Марина Бех-Романчук.

Головну роль в кліпі виконала спортсменка, багаторазова чемпіонка України, чемпіонка Європи, призерка чемпіонату світу, учасниця Олімпійських ігор 2016 та 2021 – Марина Бех-Романчук, інформує Шоубіз 24.

“Коли ми затвердили ідею кліпу, то почали шукати головну героїню. Якось одразу вирішили, що це має бути дівчина. Ознайомилися з усіма спортсменками в категорії легкої атлетики, потім навіть думали над футболістками, але коли побачили Марину, то зрозуміли, що саме вона – наша героїня”, – розповів продюсер гурту Сергій Вусик.

Марина – це квінтесенція краси, неймовірної сили та наполегливості. При всьому цьому вона дуже проста у спілкуванні, відкрита до людей. І, на нашу думку, в кадрі вона виглядає прекрасно,
– заявив фронтмен колективу Тарас Тополя.

Він пропонує переконатися в цьому, переглянувши кліп. Він також зауважив, що колектив був приємно здивований тим, як вони з чоловіком Михайлом – олімпійським призером, чемпіоном Європи з плавання, світовим рекордсменом – підтримують одне одного.

Марина зізналася, що спершу не думала, що погодиться на зйомки. Тоді вона переживала складний період після Олімпіади, думки були зовсім про інше: “Але, коли почула ідею, порадилася з рідними, то погодилася. Це абсолютно новий досвід. Може порівняти його зі зйомками у фільмі. Також на майданчику завжди був присутній мій коханий, що дуже допомагало”

Зйомки відбувалися в Києві, у легкоатлетичному манежі, що на Березняках. Тривали 2 доби. Музиканти гурту повністю видозмінили спортивну арену, використавши тисячі метрів чорного полотна, яким закрили периметр манеж від сонячного проміння. На знімальному майданчику було декілька тон світлових приладів. На територію завезли 2 вантажівки знімальної техніки.

Дивіться кліп АНТИТІЛА – Стань:

Читайте також:

Відомий український гурт Антитіла представив новий масштабний відео-кліп “Маскарад” (ВІДЕО)

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%