Музичні новини

Брітні Спірс захистила свої багатомільйонні статки “залізним” шлюбним контрактом

today15 Червня, 2022 201

Background
share close

А статки у Брітні оцінюються в 60 млн доларів

Брітні Спірс і Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі © gettyimages.com
Співачка Брітні Спірс нещодавно вийшла заміж за свого бойфренда Сема Асгарі. Весілля проходило в Лос-Анджелесі.

Несподіваною була поява колишнього чоловіка Брітні — Джейсона Олександра, який намагався зіпсувати церемонію одруження. З ним Спірс прийняла легковажне рішення одружитися у 2004 році, а вже через 55 годину шлюб був анульований. Екс-чоловік виконавиці увірвався на вечірку з криками і почав знімати все на пряму трансляцію в Instagram. Про це повідомляє видання TMZ.

 

Мене звати Джейсон Олександр. Брітні мене запросила сюди. Вона моя перша дружина, моя єдина дружина. Я її перший чоловік. Я тут, щоб зірвати весілля,

— заявив охоронцям Джейсон.

 

Після цього чоловіка видворили звідти, скрутили і повели в дільницю. На щастя, Брітні цього не бачила.

Загалом, цікавих подробиць із весілля Брітні вистачає.На заході було чимало зіркових гостей: Донателла Версаче, Мадонна, Дрю Беррімор, Періс Хілтон, Селена Гомес, Крістіна Агілера та інші. А от батьків та сестри винуватці урочистостей на весіллі не було. Втім, це не дивно. З рідних прийшов привітати Спірс її старший брат Браян.

 

 

І ось через деякий час стали з’являтися подробиці подружнього життя молодят. Як пише TMZ, з посиланням на свої джерела, 60-мільйонні статки адвокати Брітні Спірс захистили “залізним” шлюбним контрактом.

Повідомляється, що адвокати Спірс склали документ одразу після того, як пара оголосила про заручини. Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що на шлюбному контракті нібито наполягав сам Асгарі і жартома заявив, що хоче захистити свій джип і колекцію взуття, якщо раптом Брітні покине його. Але джерела, близькі до пари, стверджують, що ініціатива виходила саме з боку Брітні.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%