Музичні новини

BTS виступили у залі Генасамблеї ООН та закликали вакцинуватися (ВІДЕО)

today22 Вересня, 2021 121 1

Background
share close

Всесвітньо популярний гурт виступив в рамках програми ООН в галузі сталого розвитку. Після виступу співаки продемонстрували присутніми музичне відео, яке зняли у великій аудиторії Генасамблеї. В той самий час ролик демонстрували у прямому ефірі на ютубі, де він зібрав рекордну кількість переглядів.

Минулого тижня Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй відкрила свою 76-ту сесію. У ній беруть участь представники 193 країн-членів. Південну Корею представляв популярний корейський K-pop гурт BTS, інформує 24 Fun.

Учасники гурту прибули у Нью-Йорк як “спеціальні посланці президента з питань майбутніх поколінь і культури”. Попередньо вони на офіційній церемонії склали присягу про це та отримали дипломатичні паспорти.

Цьогорічна програма сесії була орієнтована на стримування пандемії. Семихвилинна промова зіркового гурту 20 вересня на заході в Нью-Йорку набрала 6,5 мільйонів переглядів, у той час, як виступ прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона набрав 5 тисяч переглядів. У своєму виступі учасники бенду торкнулися таких тем: боротьба з бідністю, нерівністю, несправедливість і зміну клімату, крім того, зі сцени Генасамблеї хлопці закликали всіх людей вакцинуватися.

“Я сподіваюся, що ми просто не розглядаємо майбутнє як похмуру темряву. У нас є люди, які піклуються про світ і шукають відповіді. В історії про нас ще залишилося багато сторінок, і я відчуваю, що ми не повинні говорити, ніби фінал вже написаний”, – сказав Джонгук в залі Генеральної Асамблеї ООН.

Одразу після своєї промови BTS продемонстрували перед присутніми в ООН музичний кліп на свою популярну пісню “Permission to Dance”, який був знятий напередодні у пустій великій залі Генеральної Асамблеї. Відео, яке було розміщене на ютуб-каналі ООН набрало понад 11 мільйонів переглядів. А під час прямої трансляції його дивилося одночасно понад 1 мільйона користувачів.

Дивіться відео BTS – “Permission to Dance” performed at the United Nations General Assembly:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%