Музичні новини

Цимбали, трембіти і шамани: ONUKA представила новий етнічний кліп (ВІДЕО)

today9 Грудня, 2019 1159 1

Background
share close

Український гурт електронної музики, який сповідує народні мотиви у творчості, оприлюднив тематичне відео на пісню “Zenit”. Відеоробота об’єднала звуки цимбал і трембіт, під які постали шамани, казкові персонажі річок, гір та полів. Різноманітні локації від карпатських гір до морських простор допомогли зобразити всю красу української природи.

Гурт “ONUKA” презентував довгоочікуваний кліп на пісню “Zenit” з другого студійного альбому “MOZAЇKA”. У своїй шостій відеороботі музикантам вдалося відтворити полікультурність завдяки приголомшливим костюмам вигаданих персонажів. Режисером етнокліпу став саундпродюсер колективу та чоловік солістки Євген Філатов, повідомляють на сайті 24 каналу.

Зйомки охопили безліч мальовничих куточків нашої країни – карпатські схили, розлогі поля та полонини, морську безмежність і густі містичні ліси. Такі пейзажі влучно передали національний колорит.

“Zenit” несе важливий меседж – не лише захоплюватися просторами природи, а й ощадливо ставитися до її ресурсів. Так, всі костюми, над якими працювала стилістка Леся Патока, створили з 15 мішків одягу, який вдалося відшукати на столичних секонд-хендах.

Презентація феєричного вбрання відбулася в рамках святкового вертепу на київській барахолці Кураж Базар цих вихідних. Після театралізованого дійства музиканти продали п’ять масок героїв кліпу на благодійному аукціоні. Їм вдалося виручити близько 39 тисяч гривень.

“Я сподіваюсь, завдяки “Zenit” люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити,” – прокоментував гурт презентацію нового кліпу.

Дивіться кліп ONUKA – Zenit:

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%