Музичні новини

Coldplay здивували прихильників неочікуваним виступом з учасницею Spice Girls (ВІДЕО)

today26 Жовтня, 2021 83

Background
share close

Це сталося під час восьмого, щорічного концерту We Can Survive в Hollywood Bowl. Вокаліст Coldplay зробив подарунок слухачам – заспівав один з хітів у абсолютно неочікуваному дуеті.

Він заспівав з Мелані Сі, зіркою культової групи Spice Girls. Виконавиця зазначила, що отримала цю пропозицію в останню хвилину, пише Шоубіз 24.

Під час концерту We Can Survive зірка Spice Girls Мелані Mel C Chisholm приєдналася до Кріса Мартіна на сцені для виконання пісні жіночої групи “2 Become 1”.

До цього соліст Coldplay 44-річний Мартін підігрівав шанувальників розповіддю про те, що мріє виступити з учасницею найвідомішого жіночого гурту. Тоді він попросив глядачів відправити цей запит у всесвіт, а вже за кілька секунд Мел вийшла на сцену. Коли овації стишились, пара вразила натовп своїм дуетом хіта 90-х.

Дивіться спільний виступ Кріса Мартіна і Мелані Сі:

Після виступу Меланія зі Spice Girls написала у своєму інстаграмі, що виступ був пропозицією Мартіна в останню хвилину. Вона також подякувала виконавцю за такий дивовижний вечір і досвід.

Читайте також:

Відомий гурт Coldplay об’єднався зі співачкою Селеною Ґомез, аби презентувати нову емоційну баладу про розбите серце “Let Somebody Go”

Відома поп-група Spice Girls возз’єднується, щоб випустити спільний трек

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%