Музичні новини

До Дня Гідності та Свободи: Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував новий альбом і кліп “Вільні люди”

today21 Листопада, 2021 542

Background
share close

Український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ потішив шанувальників одразу двома прем’єрами. Музиканти випустили альбом “Вільні люди” та промовистий кліп на однойменну пісню.

До Дня Гідності та Свободи популярна група презентувала свій шостий студійний альбом “Вільні люди”. На його підтримку відбудеться тур Україною, що охопить 100 міст і завершиться на НСК “Олімпійський”, інформує Шоубіз 24.

Платівка складається з семи різних за настроєм композицій. Частина з них вже отримала широку популярність, престижні відзнаки у шоу-індустрії країни та стали саундтреками кінострічок.

Пісні “Липень”, “Героям”, “Поклянись. Поцілуй. Обійми” та “ЛітоКамон” були представлені раніше як сингли з відеороботами. Також в альбомі є абсолютно нові пісні та бонус-композиції. Наприклад, це пісня “Героям” білоруською мовою від БЕZ ОБМЕЖЕНЬ feat. KOZAK SYSTEM & СКАЙ & Артур Данієлян.

Звучання нового альбому стало більш атмосферним та різноплановим: тут можна помітити і рок, і балади, і електронні танцювальні ритми, а також різнопланову вокальну подачу Сергія Танчинця, яка захоплює ліричним виконанням і мелодійним речитативом. Новий альбом звучить поза межами конкретного музичного жанру, але наслідує впізнаване звучання гурту.

Особливої уваги заслуговує титульна пісня, що й дала назву альбому – “Вільні люди”. На думку музикантів, це маніфест сильних, незалежних та вільних духом людей. Вільні люди – не тільки про народ, що живе на незалежній території, а й про індивідів, що мають внутрішню свободу і знають, як бути собою. Кожен слухач знайде в цій пісні щось про себе.

Відеоробота на пісню “Вільні люди” розповідає про 31 рік незалежності – 31 гордість нації. За сюжетом, музиканти БЕZ ОБМЕЖЕНЬ виконують пісню, а позаду – величезний екран. На екрані відео та фотохроніки видатних людей та подій України. Серед них – Андрій Шевченко, Валерій Лобановський, Кузьма “Скрябін”, Святослав Вакарчук, Ліна Костенко, Сергій Бубка, Георгій Гонгадзе, Небесна Сотня, Ан-225 “Мрія” – і це далеко не повний перелік.

“Ідею згенерували ми утрьох: я, мій партнер та генеральний продюсер БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – Олег Ходачук, а також наш друг – режисер Влад Разіховський, з яким ми вже багато працювали раніше. Відеоробота лаконічна, але водночас глибока за емоціями та змістом”, – поділився лідер гурту Сергій Танчинець.

Дивіться кліп БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – ВІЛЬНІ ЛЮДИ:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%