Музичні новини

До Дня Незалежності: Джамала і TAYANNA випустили спільний трек “Моя Земля” (АУДІО)

today20 Серпня, 2021 1015

Background
share close

Дві українські виконавиці Джамала і TAYANNA створили колаборацію та презентували новий патріотичний хіт під назвою “Моя Земля”. Аудіозапис зірки випустили 22 серпня, а в День Незалежності слід очікувати відеокліп, який артистки знімали в українських Карпатах та на Рівненщині.

ака співпраця стала першою для обох виконавиць і, на думку фанатів, вийшла дуже успішною. Як розповіла Джамала у мережі, пісня “Моя Земля” – це подарунок українцям, присвячений 30-й річниці Незалежності України, повідомляє 24 Showbiz.

“Зустрічайте, нашу з TAYANNA першу колаборацію та пісню про найкраще місце на Землі… Це розповідь про місця сили та музичну подорож від краю і до краю нашої неймовірної красивої країни. Це наше ніжне зізнання у коханні”, – зазначила Джамала.

Натомість TAYANNA у своєму інстаграмі наголосила, що Джамала чудесно прикрасила трек і їй було за честь співпрацювати з Джа.

“Для мене це перший дует у творчій кар’єрі, що подарував захоплюючий та надихаючий досвід… З першої ноти Джа зачепив сенс пісні, вона зрозуміла, що в цій роботі їй є що сказати своїм голосом. “Моя Земля” розкриває нас обох, а ще передає те відчуття безмежної любові до рідної землі, яким нам хочеться поділитися зі слухачами напередодні Свята Незалежності. Ми прагнули створити надихаючу композицію про Україну як місце сили, колиску неймовірних талантів і унікальної, приголомшливої краси. І, здається, нам це вдалося”, – прокоментувала реліз пісні TAYANNA.

Слухайте пісню Jamala · TAYANNA – Моя Земля:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%