Музичні новини

Go_A випустили оновлену пісню “Шум” до Євробачення-2021 (ВІДЕО)

today10 Березня, 2021 529

Background
share close

Український гурт Go_A представив новий варіант пісні SHUM (“Шум”), який довелось повністю переробити під формат конкурсу Євробачення. Оновлений варіант композиції з’явився на Ютубі.

У новому варіанті пісні SHUM (“Шум”) довелось скоротити хронометраж, а також відмовитися від використання слів з українських народних пісень. На це довелось піти через визначений регламент Євробачення. Втім, Катерина Павленко у “Суспільному” заявила, що її колеги доклали максимум зусиль, аби зберегти зв’язок з попередньою версією пісні, пише 24 Showbiz.

У кліпі можна побачити кадри Чорнобильської АЕС, а сам стиль відео нагадує стім-панк. Музиканти їдуть на великій вантажівці посеред лісу і починають співати. До них крізь хащі виходять люди у медичних костюмах, які починають хоровод. Потім вони скидають з себе медичні костюми, демонструючи на собі різнокольоровий одяг, та ритмічно танцюють.

“Новий текст, звісно ж, також заснований на українському фольклорі. Це матеріал, з яким ми працюємо з 2012 року і не збираємося нічого змінювати. Новий текст є немовби “сиквелом” до попередньої версії, продовженням пісні, випущеної в січні, але трохи у іншому настрої, веселішому. Так, у старій версії ми закликали весну і надіялися на неї, а у новій вона вже прийшла і ми всі дуже раді”, – розповіла Павленко.

Солістка гурту додала, що нові обмеження Євробачення через пандемію коронавірусу не завадять гурту добре презентувати пісню на сцені пісенного конкурсу: “Ми не збираємося нічим жертвувати, все необхідне для виступу у нас є. Ми впораємося без балету і без бек-вокалу. Звісно, хотілося б побільше людей, влаштувати справжній танок “шум” на сцені Євробачення, але ми розуміємо що є обмеження, і будемо намагатися зробити все найкращим чином”.

Дивіться кліп Go_A – SHUM:

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%