Музичні новини

“Гуцулізейшн”: Гурт KARNA презентував новий альбом та вирушає в тур

today17 Травня, 2024 68

Background
share close

Український гуцул-метал гурт KARNA випустив новий альбом “Гуцулізейшн”. Також музиканти оголосили про тур на підтримку платівки.

Загалом, до альбому увійшли 12 пісень. Серед них є вже видані, зокрема, “Прошу пана до смереки”, “Річард з гір” та “Мама Галичина”. Платівка доступна на всіх головних стримінгових платформах.

Крім цього, Karna анонсувала тур на підтримку нового альбому. Зокрема, концерти відбудуться у Києві, Дніпрі, Вінниці та Одесі. Придбати квитки можна за ось цим посиланням. До речі, частина зібраних на концертах коштів буде перерахована на потреби бригади НГУ АЗОВ.

“Діти Карпат, поціловані самим Перуном, мольфарська магія яких стрімкими арканами розноситься горами і полонинами. Усі ми встигли несамовито скучити за цими гарячими гуцулами, за романтичними композиціями в яких сплітаються пристрасть і ніжність, за автентичними мотивами та, чого вже приховувати – за шаленими паті на Прикарпатті, які навіть чорти не обходять стороною”, – написали музиканти на своїй сторінці Facebook.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%